POS Horeca Software

Het slimme en gebruiksvriendelijke afrekensysteem

Dit slimme afrekensysteem is het resultaat van meer dan een decennia ervaring in de horeca branche. Bovendien is ECash een duurzaam systeem dat u veel tijd en kosten bespaart. Het is toepasbaar in de gehele horecasector, van een kleine lunchroom tot een sterren restaurant. Daarbij is Ecash volledig in modules opgebouwd waardoor u gerust met het instapmodel kunt beginnen. Later kan het kassasysteem met uw onderneming meegroeien en modules toevoegen aan het systeem. Hoe groot of klein uw bedrijf ook is, Ecash makes it easy !!.

 

 

Waarom kiezen voor Ecash?

De mogelijkheden zijn grenzeloos met de kassasoftware Ecash. De software is modulair opgebouwd. Dit betekent dat uw kassa volledig naar uw wensen kan worden ingericht.

 

6 Redenen om te kiezen voor Ecash

1. Geen inwerktijd voor uw personeel.
Iedereen kan direct en zonder uitleg met de kassa werken.
Ecash werkt intuïtief en is volledig programmeerbaar zodat deze aansluit op uw onderneming.

2. Communicatie binnen uw onderneming.
Directe communicatie tussen kassa, keuken en bar.
Bestelling die worden ingevoerd in uw kassasysteem worden direct geprint in keuken en bar. Hierdoor weet iedereen wat er wordt verwacht, creëert u rust in de zaak en reduceert u het aantal fouten.

3. Overzichtelijke tafelplattegronden.
U ziet direct welke tafels een bestelling hebben staan en waar nog een bestelling moet worden opgenomen, met de instelbare actie-radius tijden wordt u ook alert gemaakt wanneer een tafel weer wat aandacht verdiend. Ook ziet u welke tafel al een rekening hebben gekregen en/of willen betalen.

4. Precies wat u nodig heeft voor nu en in de toekomst.
Ecash is modulair opgebouwd, dit betekend dat uw systeem volledig naar uw wensen wordt ingericht. Ecash horeca software kan alles wat u wilt en doet niet wat u niet wilt. Wanneer uw onderneming later meer functionaliteit wenst kan dit altijd worden uitgebreid.

5. Voorkom diefstal.
U kunt achteraf de handelingen van uw medewerkers nagaan. Betaalde bedragen, gewijzigde orders, gegeven kortingen, enz., alles blijft zichtbaar. Hiermee heeft u in zicht in de inkomsten van uw onderneming. U demotiveert hiermee ook kleefvingers omdat iedereen weet dat het te herleiden is.

6. Scherpe prijs.
De horeca software is geschikt voor de complete sector. Of u nu een café, restaurant, catering of discotheek runt, er is altijd een geschikt Ecash systeem tegen een uiterst scherpe prijs. Daarnaast worden er diverse financiering mogelijkheden aangeboden.