Over ons

Tonit Afrekensystemen

Tonit Afrekensystemen is dé specialist op het gebied van kassasystemen voor de horecabranche. Wij willen u als ondernemer ondersteunen door met u mee te denken. Met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van afrekensystemen voor restaurants, cafés en hotels leveren wij kwalitatieve POS touchscreen kassasystemen, draadloze bestelterminals en uitgebreide managementsoftware. Tonit Afrekensystemen is leverancier van point of sale (POS) apparatuur en bezorgt deze met eigen kassasoftware, genaamd ECash. Wilt u een offerte op maat ontvangen? Neem contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden van dit slimme afrekensysteem.

Sinds de oprichting in januari 2000 is Tonit Afrekensystemen uitgegroeid tot een onmisbare speler in de branche. Wij helpen u graag bij het perfectioneren van de ultieme horecabeleving van uw gasten. Bij storingen staat ons team van deskundige en technische medewerkers voor u klaar. Wilt u professioneel advies of een efficiënte oplossing voor uw unieke situatie? Bij Tonit Afrekensystemen streven we naar optimaal gebruiksgemak voor onze klanten. Zo dragen we graag ons steentje bij, van uw wensen voor de menukaart in het systeem toepassen tot het plaatsen van de afrekensystemen in uw horecagelegenheden.

Sinds januari 2000 biedt Tonit Afrekensystemen horecakassa’s en bijhorende soft- en hardware. Wat begon als project voor een kennis, is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig horecapakket. Al meer dan 15 jaar zijn wij het meest vooruitstrevende bedrijf op het gebied van afrekenen en afrekensystemen als touchscreenkassa’s, mobiele bestelsystemen en uitgebreide horecakassa software.

Zeven jaar na onze oprichting was de vraag naar onze kassasystemen erg gegroeid en groeide ook ons aantal werknemers. Een nieuwe kantoorruimte was nodig om ons nog duidelijker te profileren op de markt. De vraag naar afrekensystemen van Tonit steeg verder en wederom ontgroeiden wij ons pand. Sinds 2012 zijn wij gevestigd in ’s-Hertogenbosch, waar alle afdelingen geborgen zijn onder één dak. Op deze manier hebben we direct contact met elkaar, wat tevens bevorderlijk is voor u als opdrachtgever. Uw wensen zijn zo namelijk bij iedere werknemer bekend. Ons gemotiveerde team van professionals zorgt iedere dag voor vernieuwing van onze diensten om u nog beter en sneller van dienst te zijn. Met invloedrijke partners als Sitedish, Creo en CCV beschikken wij over de juiste kennis op het gebied van horeca kassasystemen.

Ons motto: Ecash makes it easy !!

Wij willen u graag het leven makkelijker maken. Daarom hebben wij speciaal voor restaurants, pubs, snackbars en andere horecagelegenheden de kassasoftware Ecash ontwikkeld. Dit veelzijdige programma wordt continu doorontwikkeld, waardoor het systeem ideaal is voor maatwerk. Zo zijn wij in staat om op maat gemaakte kassasystemen aan te bieden en hiermee de wensen van onze klanten te vervullen.

Heeft u vragen over specifieke functies of wilt u graag een demonstratie van Ecash? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Tonit Afrekensystemen beschikt over jarenlange ervaring en expertise en kan u advies geven over uw perfect aansluitende kassasysteem. Met professionaliteit, veelzijdigheid en innovatie zijn wij een toonaangevende organisatie. De vraag is: waar kunnen wij u mee helpen?