Module Tapcontrole

Met deze module houdt u overzicht op het registratiegedrag van uw personeel, uw verkoop en verspilling. Tonit Afrekensystemen levert binnen het Ecash softwarepakket de mogelijkheid om controle te houden over de verkopen en het aanslaan van deze verkopen. Het kan voorkomen dat een biertje niet wordt aangeslagen, maar met de Ecash tapautomatisering module kunt u het registratiegedrag van uw personeel in de gaten houden.

Tapautomatisering is een optie bij de modules en verkrijgbaar in twee varianten:

Ecash Tapcontrole Rapportage: per rapportage kunt u zien wat er daadwerkelijk is getapt en aangeslagen. Het registratiegedrag wordt op de achtergrond verwerkt en vervolgens gerapporteerd.

Ecash Tapcontrole Direct: de titel geeft de vorm van tapcontrole al weg. Het gaat om een continue weergave van het registratiegedrag op het tafelscherm. Op het moment dat een biertje wordt getapt, verschijnt een reminder in beeld dat het biertje aangeslagen moet worden.

Een optionele module voor controle
Tonit Afrekensystemen levert zijn tapautomatisering module uitsluitend aan als softwarematige koppeling. Wij hebben op dit moment twee systemen beschikbaar:

Logo BecconetBeconet biedt de mogelijkheid om uw omzet en marge te verhogen. De horeca automatiseringssystemen van Beconet bieden de mogelijkheid om alle drankuitgifte te doseren en registreren.

Logo van DuijnenVan Duijnen hanteert doseren, registreren en controleren. Uw bedrijf wordt winstgevender door middel van tapautomatisering. Heeft u een partycentrum of discotheek? Dan is dit de module voor u.