Module Facturatie

De mogelijkheden zijn divers met de ECash Facturatie module. U kunt al uw debiteuren overzichtelijk opnemen in uw kassasysteem. Iedere debiteur krijgt van u een saldo of limiet toegekend waarmee gewerkt kan worden. Kies er bijvoorbeeld voor om te werken met passen, waarop klanten geld kunnen storten of eens per periode de openstaande rekening van voldoen.

Ecash Facturatie module: achteraf factureren
Uw debiteuren worden in ons kassasysteem opgenomen, bijvoorbeeld met de NAW gegevens. Het door u toegekende limiet kan niet overschreden worden door de debiteur. Het kassasysteem geeft een melding zodra de limiet wordt bereikt. De betaling moet dan op een andere manier voldaan worden. Zo blijft u controle houden over openstaande bedragen. Aan het eind van een periode kunt u beslissen om alle openstaande rekeningen om te zetten in facturen. De module biedt naast het uitprinten van de factuur ook de mogelijkheid om een e-mail te sturen naar de gast.

Ecash Facturatie module: gastenpas

U kunt er ook voor kiezen om per debiteur zogenoemde RFID gastenpassen te koppelen aan uw kassasysteem. Met een gastenpas kan de debiteur een saldo laten storten op de kaart in ruil voor korting. Tonit Afrekensystemen kan naar wens uw gastpassen ontwerpen met bijvoorbeeld uw logo. Hierdoor hebben uw stamgasten gelijk een visitekaartje van uw onderneming.