Module Ecash Music

Hoe minder ruimte apparatuur in beslag neemt, hoe meer ruimte er is voor gasten. Gasten zorgen voor omzet en dat is wat u uiteindelijk wilt. Daarom heeft Tonit Afrekensystemen besloten om een groot probleem uit de horecawereld te verhelpen. Het welbekende probleem: ik heb geen plaats voor al mijn spullen.

De bar is omringd door allerlei apparatuur, waaronder de koffiemachine, tapinstallatie, kassa’s, glazen en uiteraard de geluidsapparatuur. Dit zorgt al snel voor een rommelig beeld. U kunt de ruimte echter optimaal benutten door onnodige apparatuur te verwijderen. Dat kan met de muziekmodule van het Ecash softwarepakket!

Tonit Afrekensystemen is de eerste leverancier van kassasystemen met een speciaal ontwikkelde muziekmodule. U kunt de module optioneel aanschaffen, waarbij u de muziek bedient via het touchscreen van uw kassa. Let wel: Tonit Afrekensystemen voorziet u niet van muziek en u sluit ook geen abonnement af. Het is de bedoeling om zelf uw mp3-bestanden toe te voegen aan het systeem en deze overzichtelijk te ordenen.

Partner Modules

Bij Ecash Music kunt u kiezen voor drie verschillende partner modules:

Media Tools Ecash MusicMedia Tools: deze partner biedt online muziekservice abonnementen aan voor horeca en retail. De uitgebreide muziekbibliotheek bevat ruim twee miljoen titels. Met de muziekknop op uw kassasysteem kunt u gemakkelijk schakelen tussen uw kassa en de muziekservice.

Tunify Ecash MusicTunify: iedere muziekgenre is te vinden in de online muzieklijst van deze partner. Heeft u een jaren 50 diner, dan kunt u zich abonneren op de muziek uit die periode.

PB-Sound Ecash MusicPB-sound: het uitgebreide muziekpakket van deze partner is helemaal up-to-date en garandeert een fijne ambiance in uw horecagelegenheid. Ook op dit muziekpakket kunt u zich abonneren.