Module Afhaal / Bezorg

De afhaal/bezorg module is interessant voor bedrijven waarbij klanten kunnen kiezen voor afhalen en bezorgen. De module is ideaal voor gebruik in een pizzeria, shoarmazaak of sushirestaurant, en is bovendien erg makkelijk te bedienen. U heeft geen uitgebreide uitleg nodig, maar kunt direct aan de slag. De tijd van onleesbare handgeschreven bonnen is met deze module voorbij, want u heeft met de module altijd duidelijke klant- en adresgegevens op papier staan.

Hoe werkt deze module?
De bestelling wordt telefonisch geplaatst, waarna u deze direct invoert in het kassasysteem. U zoekt de klant op, voert de bestelling in en de bestelling wordt netjes bewaard in een overzicht. Op een later tijdstip kunt u de transactie afhandelen, bijvoorbeeld wanneer de bestelling afgehaald wordt of de bezorger de bestelling heeft afgeleverd. In uw kassasysteem kunt u zien voor wie de bestelling bestemd is, wat de gewenste levertijd is, en of de bestelling reeds betaald is. Daarnaast biedt de module een scherm met een overzicht van de statussen van alle afhaal- en bezorgbestellingen. Alle orders worden verder direct verwerkt in de omzet.

Thuisbezorgd-logo-kleinEen speciale koppeling voor Thuisbezorgd.nl
Voor bedrijven die gebruikmaken van Thuisbezorgd.nl heeft Tonit Afrekensystemen een optionele koppeling die bestellingen automatisch linken aan de afhaal/bezorg module. De bestellingen komen normaalgesproken per mail of fax binnen. Via Thuisbezorgd.nl kan iedereen maaltijden bestellen en betalen via een laptop, smartphone of tablet. Tonit Afrekensystemen zorgt ervoor dat de online menukaart wordt aangemaakt, waarna de afhaal/bezorg module tot stand komt.

Sitedish-logo-kleurEen speciale koppeling voor Sitedish.nl
Voor bedrijven die gebruikmaken vaneen eigen website heeft Tonit Afrekensystemen een optionele koppeling die bestellingen automatisch linken aan de afhaal/bezorg module. De bestellingen komen direct op de kassa binnen. Via de eigen website kan iedereen maaltijden bestellen en betalen via een laptop, smartphone of tablet. Tonit Afrekensystemen zorgt ervoor dat de online menukaart wordt aangemaakt, waarna de afhaal/bezorg module tot stand komt. De website of koppeling wordt gerealiseerd door Sitedish.nl.