Mobile Windows

Een handheld is onmisbaar in de horeca. Het handige apparaat geeft u vrijheid om bestellingen direct aan tafel op te nemen. De orders worden direct en draadloos doorgestuurd naar de kassa en printers in de bar en keuken. Bij de Ecash Mobile handheld is dit mogelijk, omdat deze gekoppeld is aan uw kassa. De voordelen van het gebruik van handhelds zijn:

Een snelle overdracht van bestellingen
Rust in uw horecagelegenheid door minder heen en weer geloop van personeel
Geen onleesbare bestelbonnen
Eenvoudig in gebruik
Voorkomt weglopers

Werken met een handheld verhoogt uw serviceniveau. De tijd die normaal wordt besteed aan het doorgeven van bestellingen, kunt u nu besteden aan snellere en betere bediening.

De voordelen van een horeca handheld
De Ecash Mobile bestelterminal is met één hand bedienbaar en heeft een lange stand-by tijd door de krachtige accu. De handhelds worden geleverd met een lederen draagtasje en valbeveiliging. In de zomer zijn de apparaten perfect te gebruiken door de helderheid van het beeldscherm, hierdoor zijn de bestellingen ook in het felle zonlicht leesbaar. Daarnaast duurt het verzenden van de bestelling slechts enkele seconden door de slimme communicatie met de kassa. Aan één kassa kunnen tot wel 50 handhelds gekoppeld worden. De krachtige zender zorgt ervoor dat u zelfs op de verste uithoek van uw terras nog bereik heeft.